Om Sirana

Om mig

Jag heter Åsa Ekholm och bor i Motala.

 


Sirana Scrap

Jag kom i kontakt med scrapbooking för ca 15 år sedan då jag ville göra något med mina foton från min utlandsvistelse. Jag anmälde mig till en kurs och fastnade direkt. Det som tilltalar mig är möjligheten att få vara kreativ och skapa något vackert utan att vara särskilt konstnärlig.

Jag har erfarenhet från att hålla i kurser sedan tidigare och tycker det är väldigt roligt att få inspirera människor till att göra saker som de inte trodde de kunde göra.


Scrapbooking är ett trevligt sätt att umgås och jag vill gärna erbjuda kurser i en lite annorlunda form, tex som personalaktivitet, möhippa eller after work. Jag specialanpassar kurser efter önskemål för att mina kunder ska få en så rolig och givande upplevelse som möjligt.


Sirana Sifferstuga

Jag upptäckte mitt intresse för bokföring när jag läste på gymnasiet och ända sedan dess strävat efter att jobba med bokföring och administration i någon form. Jag är nog "kontorsråttan" personifierad, jag älskar att sitta med papper, siffror, listor och rapporter.


Då jag tror att det är viktigt med en nära och personlig relation för att kunna få ett så bra samarbete som möjligt vänder jag mig främst till små företag. Jag vet att de oftast inte har möjligheterna att lägga sina resurser på de stora dyra bokföringsbyråerna så därför strävar jag efter att anpassa mina tjänster och priser efter kundens behov.Copyright © All Rights Reserved